0

No products in the basket.

Grafisch vormgever & copywriter.
Kan ik je ergens mee helpen?

Werk

Sinds 2012 werk ik bij UCAN communications, een full service communicatiebureau in Mechelen. Als Senior Creative sta ik in voor het verzorgen van zowel B2C- als B2B-communicatie voor klanten zoals Technopolis, Toyota Material Handling Europe, Autoscout24, SWIFT en Niko. Mijn takenpakket omvat het bedenken en pitchen van concepten, projectbeheer, grafische vormgeving, usability analyse en copywriting. Voor ik bij UCAN aan de slag ging werkte ik 8 jaar voor Utopolis Belgium als Marketing Officer en was ik zelfstandig grafisch vormgever in bijberoep.

Naast mijn fulltime job neem ik bij gelegenheid ook kleinere opdrachten aan, zoals bv. het ontwerpen van een logo, website of uitnodiging. Contacteer me voor meer info.

 

Opleiding

Mijn opleiding volgde ik aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen waar ik in 2002 een bacheloropleiding Communicatiemanagement (optie bedrijfscommunicatie) afrondde, in 2003 gevolgd door een postgraduaatopsleiding Multimedia. De afgelopen jaren volgde ik verschillende dagopleidingen en workshops, onder andere i.v.m. copywriting en SEO.

 

Persoonlijk

Ik woon met mijn vriendin, 3 kinderen en hond in Mechelen.  De zeldzame tijd die tussen gezin en werk overblijft vul ik vooral met film, muziek, literatuur, natuur en af en toe een rit met de Vespa.